Copyright © SC Sonorom SRL / sonorom@sonorom.ro / 021.337.09.42

021.337.09.42 / sonorom@sonorom.ro


Acasă

VNG

VN 415

Soluţie de testare echilibru -Modulul VN415 este proiectat pentru analiza computerizata a testelor pozitionale si calorice. Tehnologie rapida de transfer a datelor permite obtinerea unei calitati video inalte si masuratori precise iar rezultatele sunt stocate in baza de date OtoAccess™. VN415 este un sistem complet portabil, fara echipamente voluminoase. Porniti software-ul, pozitionati ochelarii pe pacient si sunteti gata de test.

VNG

VNG

VNG

Eclipse

VF 405

VF405 conditii ideale pentru observarea si inregistrarea miscarii ochilor. In timpul testarii spontane, pozitionale, testarii Dix-Hallpike, testarea la impuls si teste definite de utilizator

Un modul software independent operat din baza de date pacient OtoAccess ™. Interfața cu utilizatorul este concepută pentru satisfactia maxima utilizator cu procedurile intuitive și un design de susținere.

VO 425

Modulul este proiectat pentru clinici care efectueaza evaluari detaliate ale echilibrului. 425 contine toate facilitatile ale 415 si plus o analiza computerizata a testelor oculomotrice. Execuție cu transfer rapid de date (105Hz binoculară, 174 Hz monoculară), care permite mult mai multe date pentru a fi analizate, oferind masuratori foarte precise.

Inapoi

Pentru o cerere de ofertă, tot ce trebuie sa faceți este sa completați formularul de pe pagina de CONTACT.

Contact