Copyright © SC Sonorom SRL / sonorom@sonorom.ro / 021.337.09.42

021.337.09.42 / sonorom@sonorom.ro


Acasă

INTERACOUSTICS - Leading Diagnostic Solutions

VNG

VNG - SUPORT TOTAL

Părerile și observațiile dumneavoastră sunt la fel de importante ca și soluțiile pe care vi le oferim! Atunci când aveți nevoie de asistență tehnică, noi o vedem ca o oportunitate de a învăța!

Detalii Audiometre

AUDIOMETRE - SOLUȚII INTEGRATE

Integrarea nu este doar între echipamentele care comunică între ele. Integrarea este între oameni și echipamente. Designul echipamentelor este făcut într-un mod cât mai prietenos și cât mai simplu, făcând ca utilizarea echipamentelor să se facă foarte ușor și într-un timp foarte scurt.

Detalii Impedansmetre

IMPEDANSMETRE - SIGURANȚĂ PENTRU VIITOR

Cu integrarea ca obiectiv, ne gândim atât la viitor cât și la trecut. Având în vedere că din ce în ce mai multe echipamente vor fi produse sub control software, am stabilit standarde care vor permite ca toate modulele și echipamentele să fie compatibile.

Detalii

A.B.R. - O.A.E. - UTILIZAREA - FLOARE LA URECHE

Flexibil, ușor de folosit, interfață prietenoasă: veți găsi aceste cuvinte în orice broșură de echipamente de la diverși producători. Dar cum se comportă oare aceste echipamente în mediul real de funcționare, variația semnalului în traductoare, stabilitatea proceselor? Interacoustics este în contact permanent cu utilizatorii, iar aparatele sunt proiectate conform solicitărilor utilizatorilor.

Detalii ABR - OAE

Echipamente Audiologie

VNG

VNG

Eclipse

Button